auto.blitz.bgОбъркването на вида гориво на бензиностанция е нещо много досадно за шофьорите,

...
auto.blitz.bgОбъркването на вида гориво на бензиностанция е нещо много досадно за шофьорите,
Коментари Харесай

Жена зареди колата си с неправилно гориво и последва нещо кошмарно

auto.blitz.bg

Объркването на вида гориво на бензиностанция е нещо доста досадно за водачите, само че може да бъде и извънредно рисково. Подобен случай се е случил с 55-годишна жителка на Германия, като тя заредила с бензин своя дизелов Volkswagen Passat.

Жената осъзнала какво се е случило преди да завърти ключа при запалването и се пробвала да поправи грешката.

Дамата се обърнала за помощ към чиновник на бензиностанцията. 20-годишният мъж, дружно с шофьорката избутали автомобила до зоната за автомивка.

Там в резервоара за гориво сложили градинския маркуч, към който свързали прахосмукачка, предопределена за разчистване на купето, с цел да " изсмучат " бензина.

Гениалният проект не сработил: горивото се запалило и колата била обхваната от пламъци. Жената се отървала без съществени пострадвания, само че мъжът получил леки изгаряния на ръцете си.



Скоро на мястото пристигнали няколко екипа на пожарникарите. Те бързо потушили огъня, само че колата не може да бъде възобновена. Общата сума на вредите се прави оценка на 30 000 евро.  /auto.blitz.bg  



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: